Zakelijke aankopen

Bij Holland Sanitair begrijpen we dat zakelijke klanten unieke behoeften hebben als het gaat om sanitair voorzieningen voor hun projecten. Daarom bieden we speciaal op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Waarom partner worden van HollandSanitair?

Exclusieve zakelijke omgeving

Als zakelijke klant van Holland Sanitair krijgt u toegang tot uw eigen persoonlijke omgeving. Hier kunt u gemakkelijk inloggen en uw bestellingen beheren, offertes aanvragen en uw facturatiegegevens bijwerken. Dit geeft u volledige controle en gemak bij het plaatsen en beheren van uw bestellingen. We streven ernaar om het bestelproces zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen.

Hoogwaardige producten

Wij begrijpen dat badkamer projecten vragen om hoogwaardige producten die bestand zijn tegen intensief gebruik en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling hebben. Daarom werken we samen met gerenommeerde merken en fabrikanten die bekend staan om hun duurzame en betrouwbare producten. U kunt erop vertrouwen dat ons assortiment aan uw eisen voldoet en uw badkamer projecten een professionele uitstraling geven.

Toegewijde accountmanager

Bij Holland Sanitair krijgt u een toegewijde accountmanager toegewezen die u tijdens het hele proces ondersteunt. Uw accountmanager is uw persoonlijke aanspreekpunt en helpt u bij het vinden van de juiste producten, het opstellen van offertes en het bieden van technische ondersteuning. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom streven we ernaar om u een naadloze en professionele ervaring te bieden.

Snelle en betrouwbare levering

We begrijpen dat u deadlines heeft en dat tijdige levering cruciaal is voor uw badkamer projecten. Daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering, zodat u geen vertraging ondervindt. We werken samen met gerenommeerde verzendpartners en bieden flexibele leveringsopties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Loyaliteitskortingen

Bij Holland Sanitair waarderen we onze zakelijke klanten en willen we graag iets teruggeven. Daarom bieden we exclusieve loyaliteitskortingen aan als blijk van onze waardering voor uw voortdurende samenwerking. U kunt profiteren van aantrekkelijke kortingen en speciale aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor onze trouwe zakelijke klanten.

We nodigen u uit om vandaag nog een zakelijk account aan te maken bij Holland Sanitair. Profiteer van de voordelen van onze exclusieve zakelijke omgeving, hoogwaardige producten en persoonlijke ondersteuning.

Benieuwd wie wij zijn? Stuur een berichtje naar [email protected] of bel met +31(0)85 060 2435