Inspiratie

Bij Holland Sanitair geloven we dat een badkamer meer is dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek waar je kunt ontspannen, tot rust kunt komen en jezelf kunt verzorgen. Op deze pagina willen we je inspireren met prachtige badkamerideeën en de nieuwste trends in sanitair. Of je nu op zoek bent naar een moderne, klassieke, minimalistische of juist een eclectische stijl, hier vind je volop inspiratie om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken.

Minimalistische elegantie:

Als je houdt van strakke lijnen, eenvoud en minimalisme, dan is een minimalistische badkamerstijl misschien iets voor jou. Denk aan slanke wastafels, wandtoiletten, glazen douchewanden en strakke, greeploze kasten. Gebruik neutrale kleuren en voeg subtiele accenten toe voor een tijdloze en rustgevende uitstraling.

Luxueuze spa-oase:

Creëer een oase van luxe en ontspanning in je eigen badkamer met een spa-geïnspireerde inrichting. Kies voor een vrijstaand bad, een regendouche met massagestralen, en voeg natuurlijke elementen toe zoals hout, planten en stenen. Gebruik zachte kleuren en verlichting om een kalmerende sfeer te creëren.

Industriële charme:

Voor een stoere en eigentijdse uitstraling kun je kiezen voor een industriële badkamerstijl. Denk aan betonnen muren, zwarte metalen kranen en douchekoppen, en ruwe houten elementen. Combineer dit met vintage accessoires en opvallende verlichting om een unieke en industriële sfeer te creëren.

Vintage en retro:

Breng een vleugje nostalgie in je badkamer met een vintage of retro thema. Kies voor klassieke wastafels op pootjes, vrijstaande badkuipen met elegante voeten, en mozaïektegels met een retro patroon. Combineer dit met vintage spiegels, antieke accessoires en warme kleuren om een charmante en tijdloze sfeer te creëren.

Eigentijdse innovatie:

Voor de liefhebbers van moderne technologie en innovatieve functies zijn er talloze mogelijkheden om je badkamer te upgraden. Denk aan slimme douches met gepersonaliseerde instellingen, spiegels met ingebouwde verlichting en geïntegreerde spiegelverwarming. Combineer dit met strakke lijnen, glanzende oppervlakken en gedurfde kleuraccenten voor een eigentijdse en hightech uitstraling