Garantie

Bij Holland Sanitair heb je standaard 5 jaar garantie op alle producten. En als je dacht dat het niet beter kon, hebben sommige merken zelfs een nog langere garantieperiode. Bekijk snel de productpagina om te zien hoe lang jij kunt genieten van onze garantieservice!

Controleer je aankoop direct bij bezorging

Als je jouw bestelling binnenkrijgt, vergeet dan niet om het gelijk te checken op defecten of ontbrekende onderdelen. Als er iets mis is, meld het dan binnen 48 uur aan ons via onze contactpagina. Wij pakken het dan zo snel mogelijk voor je op en zorgen dat het binnen 30 dagen is afgehandeld. Easy peasy, lemon squeezy!

Wat zijn de garantievoorwaarden?

De garantievoorwaarden verschillen per merk en worden bepaald door onze leveranciers. Bij je bestelling wordt altijd een garantiebewijs geleverd waar op staat wat de voorwaarden zijn. Bewaar deze dus ook goed! Wanneer het artikel defect raakt door onjuist gebruik en/of enige vorm van slijtage, kunnen wij helaas geen garantie geven. Gebruik dat douchegordijn dus niet als cape!

Mijn artikel is defect, wat nu?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat jouw wastafelkraan of regendouche kapot gaat. Geen paniek in de tent, het kan namelijk zijn dat je nog gewoon garantie hebt! Neem contact met ons op en vertel zo veel mogelijk over het defecte artikel. Vervolgens nemen we contact met je op om te kijken of we het op kunnen lossen.

 
Veelgestelde vragen